Skip to main content
De nye smartglasses fra Level ligner helt almindelige briller. Foto: leveltechnology.com

Nye smartglasses hjælper både dig og en god sag

Din aktivitet hjælper andre end kun dig selv. Det er tanken bag de nye smartglasses fra Level, der lander på det amerikanske marked i år.

 

Hver gang du bevæger dig er det naturligvis til gavn for dig selv men hvad nu, hvis det også var til gavn for andre. Det har producenten Level tænkt over i deres nye smartglasses.

Brillerne er udstyret med en aktivitetstracker, der er diskret placeret i brillestangen. Den måler dine skridt, forbrændte kalorier, tilbagelagt distance samt hvor lang tid du har været i gang. Alle data bliver overført til  den medfølgende app, så du kan følge med i din fremgang.

 

Brillekamera til blinde læser højt og genkender ansigter

 

Men dataen er ikke kun til for, at du kan følge med i dine egen udvikling. Dataen er nemlig også med til at give dig bonuspoint. Hver gang du opfylder et mål, får du et point - det kan være f.eks. være antal skridt pr. dag eller tilbagelagt distance.

 

Og det er her, at disse smartglasses bliver smarte for andre end kun dig. Når du når 50 point, kan du indløse dem og give en øjenundersøgelse og et par briller til en værdigt trængende gennem Eyes for Hope-programmet.

 

Læs mere om Eyes for hope

 

Man bestemmer selv om undersøgelsen og brillerne  skal gå til krigsveteraner, børn, ældre eller hjemløse.

 

Det betyder helt kort, at jo mere du hjælper dig selv ved at være aktiv, jo mere hjælper du andre.

 

Brillerne kommer i tre forskellige unisex-modeller, der er lavet i et pænt, klassisk design. Som udgangspunkt er brillerne fra Level kun tilgængelig på det amerikanske marked med en startpris på omkring 270$ (ca. 1.620 danske kroner) - uden glas.